lørdag den 29. februar 2020

Vincint synger om den svære kærlighed


”Ægte ærlighed er svært og ukomfortabelt,” siger R&B- og popsangeren der dog alligevel har valgt at være ærlig om sine følelser på sin nye EP The Feeling.

MUSIKNYHED af Michael Andersen

I november 2017 udgav Vincint sin debut-single Marrow hvortil der i februar 2018 udkom en video med blandt andet mænd der danser sammen. Den fik over 290.000 visninger på YouTube efter R&B-sangeren samme år deltog i tv-sangkonkurrencen The Four, dog uden at vinde.

Den nu 28-årige sanger udgav efterfølgende en række singler hvoraf Remember Me, Mine og Say ikke kom med på den nye EP The Feeling, der dog inkluderer tre andre single-udgivelser Someday, Save Myself og hittet Please Don’t Fall In Love som har over 300.000 visninger på YouTube. Og så er der tre nye sange: The Feeling, Miss You og Simple.

Vincint fortæller i et interview med Paper at hans inspirationskilder er ikoniske divaer som Celine Dion, Whitney Houston og Aretha Franklin samt Destiny’s Child: ”De kvinder stillede det hele til skue og er ikke bange for at synge om at blive såret eller bange eller stærke. Jeg tror det er grunden til at jeg er så ærlig og dramatisk når det kommer til sangskrivning.”

Adspurgt hvad den største lektie han har lært i kærlighed er, svarer Vincint: ”Kommunikation og ægte ærlighed er svært og ukomfortabelt, men det er hvad der danner ægte fundament. Det mest udfordrende aspekt ved forhold er at forstå at begge parter nødvendigvis må være i stand til at være helt åbne og villige til at dele med hinanden, især under de svære tider.”

Hvis du vil høre mere om Vincints erfaringer ud i kærligheden, så check f.eks. hans video til Someday på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar