mandag den 10. februar 2020

Boy Untitled: Spændende spirituel popsanger


Med et par visuelt overdådige musikvideoer på YouTube i bagagen er new age-sangeren nu aktuel med den Madonna-inspirerede single Awakening.

MUSIKNYHED af Michael Andersen

Boy Untitled hedder i virkeligheden Mark Tennyson og er en sanger, sangskriver og performer fra Los Angeles. Derudover er information om ham sparsom, men som Boy Untitled selv-udgav han i løbet af 2018 fire singler – Easy, Spark, Sacrifice og Skin - der i sommeren 2019 blev samlet på EP’en Boy Untitled som også inkluderede den nye sang Out.

Boy Untitled EP’en var et pop-manifest der beskrev en universel oplevelse af følelsesmæssig udvikling. De fem sange fulgte ham igennem en personlig udviklingsrejse fra stagnation til genkendelse, handling, sejr og evolution. Lydsiden var verdenspop-inspirerede numre der vekslede mellem æterisk pop og dansabel elektronisk pop.

Der blev lavet overdådigt flotte musikvideoer til sangene Sacrifice og Skin hvoraf den lidt new age homo-romantiske Sacrifice fik flest hits på YouTube, og der udkom også remixes af de to sange.

Nu har Boy Untitled lige selv-udgivet singlen Awakening der er inspireret af at bevidne hans mand og venners ekstreme følelsesmæssige og spirituelle vækst, såvel som af Madonnas 1998-hit Ray of Light der musikalsk og visuelt kulminerede i en eksplosion af universel kærlighed. Du kan høre Awakening på Soundcloud lige her: Awakening

Se de fede videoer til Sacrifice og Skin på YouYube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar