tirsdag den 25. februar 2020

Ny Netflix-serie om lesbisk stand-up’er


Mae Martin fra Comedy Central har lavet en komedieserie inspireret af sit eget liv. Feel Good får premiere den 19. marts.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Den 32-årige stand-up’er Mae Martin fra Canada prøver nu ligesom så mange andre stand-up’ere at lave sin egen komedieserie til tv. I første omgang er det blevet til seks 30-minutters episoder af hendes serie der under titlen Feel Good løseligt handler om hendes eget liv.

Mae Martin har selv skrevet serien hvor hun udover at forelske sig i en kvinde ved navn George også må jonglere med forholdet til sine forældre, sine relationer i en gruppe for stofmisbrugere på afvænning og sine kollegaer i den lokale stand-up klub.

Mae Martins mor spilles af Lisa Kudrow fra komedieserien Venner.

”Jeg er mere end spændt på at folk endelig ser mit semi-autobiografiske show Feel Good,” udtaler Mae Martin. ”Jeg håber virkelig at folk griner, relaterer til karaktererne og hepper på Mae og George som et par. Vi prøvede på at lave et show der er sjovt, hjerteskærende og til tider komplet bizart fordi det er sådan livet er.”

Mon det bliver en lige så stor succes som Ellen DeGeners’ komedieserie Ellen i 90’erne? Du kan i hvert fald se traileren til Mae Martins Netflix-serie på YouTube lige her: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar