torsdag den 6. februar 2020

Ny tv-serie med bøsser i uniformer

Far og søn spillet af Rob Lowe og Ronen Rubinstein
  
En brandmand har et forhold til en politimand i serien 9-1-1: Lone Star der vises på Xee tirsdage kl. 21.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

I den nye serie 9-1-1: Lone Star flytter brandmanden Owen Strand (Rob Lowe) og hans søn T. K. Strand (Ronen Rubinstein) fra New York til byen Austin i Texas, hvor T.K. Strand også bliver brandmand og involverer sig med politimanden Carlos Reyes (Rafael Silva). De to sexede unge mænd i uniformer er blevet vist i elskovsscener i flere af de foreløbige 10 afsnit der er løbet over skærmen i USA.

Serien produceres af 20th Century Fox Television og er skabt af Ryan Murphy, Brad Falchuk og Tim Minnear hvoraf Ryan Murphy tidligere har været med til at skabe homo-inkluderende tv-serier som Glee, American Horror Story og American Crime Story. Det blev da også meddelt for nylig at han står til at få tildelt en særlig Vito Russo-pris ved GLAAD Media Awards 2020-prisuddelingen i New York den 19. marts.

Vito Russo-prisen gives til en åbent LGTBQ medie-professionel som har været med til at gøre en betydningsfuld forskel ved at accelerere accepten af LGTBQ-mennesker. Ryan Murphy får prisen fordi han er ”en talentfuld banebryder bag nogle af de mest opfindsomme og populære LGTBQ-projekter indenfor tv, teater og film-historie.”

”Ryan’s unikke og begavede historiefortællingsstil har ikke bare underholdt masserne men også leveret karakterer som inspirerer LGBTQ-ungdom til at leve dristigt og stolt,” hed det sig videre. Den nye serie 9-1-1: Lone Star byder da også på en transseksuel brandmand spillet af en transseksuel skuespiller ved navn Brian Michael Smith udover det uniformerede bøssepar. Det skal alt sammen nok være med til at rykke ved nogle grænser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar