tirsdag den 18. februar 2020

King Princess blotter brysterne i ny musikvideo


Videoen til Ohio er fra en netop udgivet Deluxe-udgave af King Princess’ behagelige Cheap Queen-album. Den lesbiske popstjerne varmer også op for Harry Styles i København til maj.

MUSIKERPORTRÆT/MUSIKNYHED af Michael Andersen

Den nu 21-årige sangerinde og sangskriver blev født Mikaela Mullaney Straus i Brooklyn, New York og voksede op med en far der havde et musikstudie hun benyttede sig af. Karrieren som popstjernen King Princess startede for alvor i februar 2018 med udgivelsen af debutsinglen 1950. I videoen røg hun cigaretter og flirtede med en pige og det resulterede i over 11 millioner visninger på YouTube.

I det meste af 2018 datede King Princess den jævnaldrende skuespillerinde Amandla Stenberg fra The Hunger Games-filmen og udgav en single mere, Talia, der fik over 1 million lyt alene på YouTube. De to første singler kom med på EP’en Make My Bed i sommeren 2018 hvorfra der udkom en video til sangen Upper West Side der fik over 1 million visninger på YouTube selvom King Princess stadig røg cigaretter i den.

EP-succesen blev fulgt op med singlen singlen Pussy Is God i november 2018 med over 4 millioner visninger på YouTube. Det var en små-funky, L Devine-agtig sag der ikke kom med på albummet Cheap Queen der udkom et år senere. Titelsangen Cheap Queen og sangen Prophet udkom som singler i forvejen for albummet og begge numre fik cirka to millioner visninger på YouTube. En tredje sang, Ain’t Together, blev lanceret med en sangtekst-video der fik over 3 millioner visninger på YouTube inden albummet Cheap Queen endelig udkom sidst i oktober 2019.

King Princess datede da rapperen Lizzo’s kreative leder Quinn Whitney Wilson og gør det så vidt vides stadig.


Imponerende eller chokerende?
I forbindelse med udgivelsen af Cheap Queen udkom der en video til sangen Hit the Back hvor King Princess og en bøsse dansede sig til over en million hits på YouTube. Efterfølgende tv-debuterede King Princess med en live-optræden med sangen plus debutsinglen 1950 på The Late Show. Der udkom også et remix af Hit the Back i januar i år.

I et nyligt interview med Gaffa fortalte King Princess: ”The gay kids love me and I love them. Homoseksuelle er den mest loyale fanskare man overhovedet kan have. De er sultne og vil have repræsentation. Det har været så fedt at se det blive formet for øjnene af én. Jeg var aldrig rigtig sådan et internetbarn, men jeg var meget homo meget ung, så når jeg havde kontakt på de sociale medier var det for at finde mennesker der lignede mig og følte de samme ting som jeg gjorde. Jeg ledte efter venskaber og det er det jeg føler min musik bidrager med til mange mennesker. Og for at toppe det hele af skal det jo bare være fandens god musik for det fortjener alle homoseksuelle mennesker.”

På Valentinsdag i år udkom der en Deluxe-udgave af det imponerende Cheap Queen-album med 5 nye sange oveni de 13 andre numre på albummet. Sangen Ohio udkom som single fra Deluxe-udgaven og dertil fulgte en fed video på YouTube. Her ender det i vild syrerock og King Princess der går amok på scenen og blotter sine bryster for publikum. Bliv imponeret (eller chokeret?) lige her:


Hvis du efter at have set videoen er helt vild efter selv at opleve King Princess live, så varmer hun op til en Harry Styles-koncert i Royal Arena i København mandag den 4. maj 2020. Kig her for billetter: livenation.dk/artist/king-princess-tickets

Ingen kommentarer:

Send en kommentar