lørdag den 22. februar 2020

Jamie Hannah: Færdig med Boy George


Efter at have samarbejdet med Boy George på singlen House of Truth sidste år, står den opera-inspirerede popsanger Jamie Hannah nu på egne ben med sin nye single Secret Paradise.

MUSIKNYHED af Michael Andersen

Den 23-årige Jamie Hannah er en klassisk trænet operasanger der i 2018 slog sig på popmusikken og udgav en sangtekst-video til sin debutsang Hurt Me på YouTube. Et år senere fulgte så hans egentlige debutsingle, Sound of My Youth, der blev produceret af Kylie Minogues mangeårige samarbejdspartner Benny D. Sangen udkom i flere forskellige versioner og med to forskellige videoer på YouTube.

Jamie Hannah fortalte til Billboard at Benny D var nær ven af Boy George og sendte ham Jamie Hannahs numre. ”George fortalte Benny at han elskede min stemme og efter en del frem og tilbage mødtes vi kort i London over frokost,” fortalte Jamie Hannah til Billboard. ”Vi enedes bare rigtig godt og resten er historie.”

Boy George selv kaldte Jamie Hannah ”et frisk image og lyd til musikmarkedet såvel som til vores LGTBQ-samfund. Jeg har aldrig hørt en stemme som hans før og jeg tror hans musik vil trænge igennem!” Sammen udgav de i sommeren 2019 duetten House of Truth på Boy Georges pladeselskab. Den udkom også i flere udgaver. ”Det har været godt at arbejde med ham og hans selskabs team,” sagde John Hannah til Billboard. ”Han er så opbakkende!”

Du kan se deres video til House of Truth på YouTube lige her:


Eurovision-agtig pop
Nu står Jamie Hannah imidlertid på egne ben og selv-udgiver sin musik. I november 2019 udgav han et cover af Lady Gaga’s sang Bad Romance og nu er han aktuel med sin egen sang Secret Paradise, der handler om at være i et forhold uden at kunne fortælle familien om det fordi man ikke er sprunget ud endnu. Jamie Hannah er god til smukke ballader og på Secret Paradise ledes tankerne lidt hen på god Eurovisions-pop.

Selvom Jamie Hannah og Boy George ikke samarbejder mere har de stadig positive tanker om hinanden. ”Han skrev faktisk noget på Instagram den anden dag og det overraskede mig,” fortalte Jamie Hannah til Billboard. ”Han skrev noget som ”Jamie er en lysende, ung stjerne!” Jeg troede ikke jeg stadig var på hans radar! Men det var meget sødt af ham.”

Er Jamie Hannah rigtigt nok en lysende ung stjerne? Lyt til Secret Paradise på YouTube lige her og døm selv:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar