onsdag den 4. marts 2020

Vanessa Williams mindes Ugly Betty


I starten af året begik den homoseksuelle Silvio Horta selvmord. Han var skaberen af den populære LGTB-inkluderende tv-serie Ugly Betty. Nu ser Vanessa Williams, der spillede divaen Wilhemina Slater, tilbage på serien som til stadighed bliver genudsendt på TV2 Zulu.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

I et interview med Sam Damshenas fra Gay Times fortæller Vanessa Williams at Silvio Hortas selvmord var chokerende. ”Min første følelse var at jeg ikke havde nogen ide om at han var så trist – at han havde det så dårligt. Det er horribelt.”

Hun fortsætter med at fortælle hvad hun synes han formåede at gøre med sin serie Ugly Betty: ”Bare se hvad han bragte på tv. Vi taler 2006. Marc Indelicato’s karakter havde forældre der støttede han var var bøsse, Alexis Meade var en trans, en indflydelsesrig sort kvinde der styrede en virksomhed… Hun var intellektuel, hun havde penge, hun var artikuleret og hun havde magt.”

”Silvio lyttede, tog chancer og flyttede grænser og du ville ikke have Glee og Jane the Virgin og alle disse shows (uden Ugly Betty),” fortsatte hun. ”Serien inddrog så mange emner og jeg var meget glad. Vi kunne snildt have fortsat i mange flere år, men det var en dyr serie og krisen ramte så de skaffede sig af med os.”

Hvis serien var fortsat forestiller Vanessa Williams sig at hendes karakter Wilhemina Slater stadig ville være ugift fordi hun er en for stor mundfuld. ”Selv hvis hun giftede sig ville det være kortvarigt. Hun bliver alt for hurtigt alt for irriteret over uduelighed og hun ville altid finde noget der skuffede hende i en mand. Hun ville være alene, bo i sit fantastiske penthouse og måske rejse verden rundt.”

Men hendes homoseksuelle assistent Marc ville altid være hos hende og give hende Botox.

Du kan læse om Silvio Hortas selvmord og mere om Ugly Betty lige her: Ugly Bettys skaber har begået selvmord

Ingen kommentarer:

Send en kommentar