søndag den 15. marts 2020

Kys skaber modstand før premiere på Marvel-film


Homofobisk mødregruppe truer med at boykotte superheltefilmen Eternals pga. et kys mellem to mænd som Marvel-chefen Kevin Feige har sloges for at få med i filmen.

FILMNYHED af Michael Andersen

Mark Ruffalo, der spillede Hulk i Marvel’s Avengers-film, fortalte fornylig i et interview med The Independent at Marvel-chefen Kevin Feige var tæt på at sige sit job op over manglen på diversitet og repræsentation i Marvels superheltefilm. Han ønskede film om kvindelige superhelte, farvede superhelte og LGTB-superhelte.

Kevin Feige vandt kampen mod Disneys aktionærer og efter succesen med den farvede superhelt Black Panther og den kvindelige superhelt Captain Marvel er turen nu kommet til en LGTB-helt, men dog ikke i sin egen film. Det bliver superhelten Phastos i den kommende ensemble-film Eternals med forventet premiere til november. Kevin Feige har selv tidligere fortalt i Good Morning America at Phastos vil være gift og have børn.

Phastos bliver spillet af Brian Tyree Henry og hans mand af Haaz Sleiman som fornylig har fortalt at filmen vil inkludere et kys mellem de to mænd. Det har fået de homofobiske kvinder i den amerikanske kristne organisation One Million Moms helt op i det røde felt.

One Million Moms meddelte: ”Marvel har besluttet at være politisk korrekt i stedet for at levere familievenlig underholdning. Marvel skulle holde sig til at underholde og ikke promovere en agenda. Som mødre vil vi alle gerne vide hvornår Marvel forsøger at underminere vores familie ved at normalisere LGTB-livsstilen. Medmindre Marvel fjerner den homoseksuelle superhelt og homo-kysset vil min familie ikke se denne film. Jeg vil opfordre mine venner til at gøre det samme. Marvel har ikke givet konservative andre valg end at undgå Eternals.”

Gruppen har efter sigende mindre end 100.000 medlemmer og selvom den vitterligt talte en million mødre, ville de stadig udgøre under to procent af det samlede antal mødre i USA. Så mon ikke Disney og Marvel bare griner af dem hele vejen til banken?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar