torsdag den 12. marts 2020

Lesbisk romance i New Mutants-filmen?


X-Men spin-off filmen får biograf-premiere den 8. april og byder efter sigende på homo-romantik mellem to af superheltinderne.

FILMNYHED af Michael Andersen

De populære X-Men superhelte-film har tidligere affødt spin-off filmene om Deadpool hvori der medvirkede en lesbisk mutant ved navn Negasonic Teenage Warhead i en birolle. Hun fik sig en kæreste i den 2. Deadpool-film. Nu forlyder det at endnu en X-Men spin-off film, New Mutants, også vil byde på lesbisk romantik.

Filmen om New Mutants er tænkt som værende den første superheltefilm i gyserfilmsgenren. Historien er baseret på en Marvel-tegneserie af Chris Claremont og Bill Sienkiewicz fra 1984 hvori en af de unge teen-mutanter der udgør gruppen plages af en ”bjørnedæmon.” I film-udgaven holdes de fem nye mutanter indespærret på en institution hvor de hver især må konfrontere deres dæmoner.

Blandt de fem nye mutanter er Rahne Sinclair der kan transformere sig til en ulv. Hun spilles af Maisie Williams fra tv-serien Game of Thrones. Og så er der Danielle Moonstar der har mentale kræfter. Hun spilles af Blu Hunt.

Maisie Williams har netop fortalt Entertainment Weekly at Rahne og Dani har en telepatisk forbindelse i tegneserien som de ønskede at udvikle i filmen: ”Hvis de virkelig kunne forstå hinanden på det niveau, så ville man nok ende med at forelske sig i den person.”

Hun påpeger dog at deres forhold ikke er noget der tales meget om i filmen. ”Det er ikke en historie om disse to karakterer der forstår deres seksualitet. Det er ikke centreret omkring dét og de sætter ikke nødvendigvis et navn på det. Det gør ingen andre heller og ingen stiller spørgsmålstegn ved det.”

Så man skal nok ikke lige forvente sig det helt store, når man bevæger sig ind for at se filmen, men lidt har også ret. Du kan se traileren til filmen på YouTube lige her: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar