mandag den 9. marts 2020

Sci-fi inspirerede Gregory Dillon: Er der en derude?


Den sexede 27-årige popsanger har netop udgivet en video til singlen Love Again fra hans kommende album Send Me Letters.

MUSIKNYHED af Michael Andersen

Gregory Dillon er fra staten New Hampshire i USA og udgav i juni 2018 debutsinglen Alone With You. Derefter fulgte singlerne Painted Blue i oktober 2018 og singlen Alien Boyfriend i februar 2019. I videoen til Alien Boyfriend dater Gregory Dillon en alien. Konceptet var inspireret af hans kærlighed til science fiction-film og nutidens form for online dating.

”Sangen og videoen var inspireret af nysgerrighed – søgen efter det ukendte,” fortalte Gregory Allen til Billboard. ”I sci-fi verdenen søger man efter intelligent liv. Men jeg mener mennesker går igennem det samme i kærligheden. Man spørger virkelig sig selv om der er nogen derude til dig – en der vil tage dig som du er. Dating i det 21. århundrede kan være rigtigt forvirrende.”

I 2019-videoen til singlen Where We’re Going ses Gregory Dillon dog omfavne en vaskeægte mand fra her på jorden. I 2019 udgav han også singlen Vacuum og i interviewet med Billboard nævnte han sangerinder som Kim Petras, Lana Del Rey og Lady Gaga såvel som den homoseksuelle popstjerne Troye Sivan som sine inspirationskilder.

Nu har Gregory Dillon lige genudgivet singlen Love Again fra sidste år. Denne gang er der en akustisk udgave med på singlen samt lavet en musikvideo. Singlen er fra albummet Send Me Letters der udkommer senere på året og du kan se videoen på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar