onsdag den 11. marts 2020

Ronen Rubinstein om homo-romancen i 9-1-1: Lone Star

T.K. & Carlos
I et nyligt interview med ET Online fortæller skuespilleren om forholdet mellem hans brandmand og en politibetjent i tv-serien der for tiden kan ses tirsdage kl. 21 på Xee.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Tv-serien 9-1-1: Lone Star følger alarmberedskabet i byen Austin i Texas og er blevet bemærket for at byde på en romance mellem brandmanden T.K. Strand spillet af Ronen Rubinstein og politimanden Carlos spillet af Rafael Silva. T.K. og hans kræftramte far spillet af Rob Lowe er nytilflyttere til byen. De kommer fra New York hvor T.K. fik sit hjerte knust da hans sjælepartner forlod ham for en anden.

Da T.K. indleder sig med Carlos er det mest bare for at få noget sex, men Carlos synes T.K. er en 10’er og vil gerne have et reelt kæresteforhold. I de foreløbige 10 afsnit af serien følger man så deres romance, men der er dog episoder hvor de to pæne unge mænd slet ikke har nogen scener sammen.

I interviewet med ET Online fortæller Ronen Rubinstein at forholdet mellem de to bøsser i uniformer har været seriens mest omtalte emne: ”Det er et særligt øjeblik for tv og for dette par at blive portrætteret og repræsenteret på tv fordi det er et par som man normalt ville se på kabel-tv eller streaming. At (co-producer) Ryan Murphy og forfatterne er villige til at vise det i den bedste sendetid, det er ret stort. Jeg er mere end beæret over at være en del af det.”


Elsket samarbejde
Ronen Rubinstein fortæller videre at han elsker at forfatterne beskriver T.K. og Carlos’ forhold som en normal ting: ”Ofte, når man ser et homo-par på tv, så er der noget meget dramatisk og sædvanligvis trist involveret med det. Og her er det bare, ”yeah, det her er bare normalt. Det her er bare som det er.” Det er som hvis det var et hetero-par på tv.”

”Det gode ved T.K. og Carlos er at på papiret ligner det et perfekt forhold, men man må huske på at T.K. gennemlever så meget i sit eget liv. Og oven i det, så er T.K. og Carlos begge i første beredskab og det er en af de mest stressfulde karrierer man kan vælge som brandmand og politimand. Det er et forhold som må vokse med tiden for at blomstre til noget smukt og det ser man klare glimt af. De er klart ekstremt glade for hinanden, men jeg tror de begge er på meget kritiske tidspunkter i deres liv – især T.K. Jeg ønsker det bedste for deres forhold.”

”Mit ønske er selvisk fordi jeg bare elsker at arbejde sammen med Rafael Silva. Jo flere scener jeg kunne dele med ham, des gladere ville jeg være.”

Den danske tv-kanal Xee har netop vist 7. episode af serien der genudsendes flere gange i løbet af ugen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar