torsdag den 16. januar 2020

Will & Grace når sin ”naturlige slutning.”


Rygter om at Will & Grace slutter på grund af uvenskab mellem skuespillerne afvises af tv-selskabet.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Den populære tv-serie Will & Grace løb for første gang over tv-skærmene i 1998 og sluttede med 8. sæson i 2006. Serien blev genoplivet 11 år senere i 2017 og blev vist herhjemme på TV3 og Viaplay. 11. sæson vises for tiden i USA og det rygtedes i efteråret 2019 at årsagen til at det bliver den sidste sæson var på grund af uvenskab mellem de fire skuespillere der spiller Will og Grace og deres venner Jack og Karen.

Rygterne opstod da Megan Mullally, der spiller Karen, stoppede med at følge Debra Messing, der spiller Grace, og Sean Hayes, der spiller Jack, på Instagram. Selv skrev Megan Mullally på Instagram i maj 2019: ”Det er okay at give slip på relationer der ikke er sunde og positive, selv på mennesker man har kendt i årevis og engang stolede på.”

I september 2019 fortalte Eric McCormack, der spiller Will, i et interview med US Weekly om de fire hovedrolleindehavere: ”Vi fire enes som et brændende hus. Det har vi altid gjort.”

I november 2019 tog Megan Mullally en pause fra serien og er derfor ikke med i to af episoderne af den nye sæson på 18 afsnit. Det var bare benzin på rygtebålet, men nu maner Paul Telegdy fra tv-selskabet NBC der producerer Will & Grace, til besindighed. Han fortalte TV Line at serien slutter nu fordi skaberne Max Mutchnick og David Kohan har fortalt den historie de ville. ”Bare vent og se finalen. Den er episk,” lovede han. ”Den samler så mange løse ender. Det hele kommer til en storslået, naturlig slutning.”

De første 10 sæsoner af Will & Grace kan for tiden købes fra CDON som import-DVD’er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar