fredag den 28. juni 2024

Queer hitparade: Jordy har sex med sig selv i ny musikvideo

Jordy

Calum Scott har lavet en kærlighedssang, John Duff vil gerne være en heterostuds pige, Bronze Avery har sex med Zane Phillips og The Irrepressibles omfavner alfabetet i queer video. Her er også nyt fra midnatsvandreren Will Young og lesbiske Gia Ford.

MUSIKNYHEDER af Michael Andersen

Queer hitparade præsenterer hver måned de bedste musikvideoer fra de efterhånden mange LGBTQ-kunstnere der stormer frem så interesserede altid kan føle sig ajour med de queer stemmer i musikkens verden. Her er syv spændende videoer der er udkommet på YouTube i den forgangne måneds tid – lige til at nyde over en kop eftermiddagskaffe eller aftente.

John Duff

1. 35-årige engelske CALUM SCOTT arbejder på sit 3. album, men har da lige afset en af sine kærlighedsballader, Then There Was You, til soundtracket til The Garfield Movie. Så kan den illustrere kærligheden mellem Harald Jensen og hans kat Garfield som mange nok husker blev meget populær i 80’erne. Nu er der så kommet en ny animationsfilm om Garfield som man ser klip fra i videoen på YouTube, men Calum Scott er skam også selv med i videoen. Check it out lige her:

2. 29-årige amerikanske JORDY af jødisk afstamning er aktuel med en video til sangen Sex With Myself fra hans nye EP med samme titel. Musikken på EP’en er mere dance/house-præget end vi er vant til fra Jordy, og den starter med sidste videoudspil Second Minute Hour. Teksterne er meget mere vovede end tidligere med sange som Can U Host, Cruise og det sidste af de syv numre på EP’en, titelsangen Sex With Myself. Jordy’s video til Sex With Myself er da også vældigt sexy og kan nydes på YouTube lige her:

3. 36-årige amerikanske JOHN DUFF har lige som Troye Sivan med singlen One Of Your Girls fra sidste efterår lavet en sang om gerne at ville være i heterostudens piges sted. Be Your Girl hedder John Duffs nye single, og den er mere festlig og designet til discodansegulv end Troye Sivans sexede beat-sang. John Duff går dog ikke så langt som at klæde sig ud som en pige, men fører sig frem som en sexet hoftesvingende dandy i guldshorts. Fest med på YouTube lige her:

4. Amerikanske BRONZE AVERY har ikke offentliggjort sin alder, men i videoen til titelsangen til sit nye album Heatwave har han selskab af den antageligt jævnaldrende 30-årige homoseksuelle skuespiller Zane Phillips. Ham husker man nok fra tv-filmen Fire Island der kom på Disney+ i 2022. Heatwave samler alle Bronze Averys singleudspil fra det forgangne års tid, inkl. Scan And Copy, Spring Break og Hollywood’s Talking, plus lidt nyt. I alt er der 12 sange hvoraf titelsangen med den frække video med Zane Phillips kan opleves på YouTube lige her:

5. 45-årige engelske WILL YOUNG er aktuel med 2. single, Midnight, fra sit album Light It Up der udkommer den 9. august og vil byde på 10 sange. I en udtalelse om sin nye lyd, sagde Will Young at, ”jeg tror at for mig handlede det om endelig at slå mig mere til tåls og være i stand til at gå tilbage til at omfavne glad, uforskammet popmusik. Jeg håber virkelig dette er det album man går til for en dans, en tudetur og for en fejring. Jeg ved jeg gør alle tre ting til det.” Videoen til Midnight om at vandre rundt i byen på ensomme nætter er på YouTube lige her:

6. Engelske GIA FORD udgiver albummet Transparent Things den 13. september og er aktuel med en video til 3. single derfra, Paint Me Like A Woman. Sangen er indspillet i Los Angeles og sætter fokus på Gia Fords evne til at fortælle komplekse historier med sine sangtekster. Her dykker hun ned i psyken på en kvinde der er formet af misbrug og blotlægger hendes transformation til en skurk. Sangens rå følelser og spøgende melodi fanger det overordnede tema om fremmedgørelse, der vil løbe som en rød tråd gennem albummet. Følg med på YouTube lige her:

7. Engelske THE IRREPRESSIBLES har et nyt album på vej. Jamie Irrepressible som udgør bandet, fortalte til Attitude at ”projektets fokus er altid at fortælle den homoseksuelle historie og med det næste album følte jeg det var tid til at blive legemlig med The Irrepressibles med en tilbagevenden til mine indie rock-rødder. Jeg følte behøvet for at føje seksuel til homoseksuel musik – bidrage noget til vores livs soundtrack. Med sangene og videoerne på det kommende album ville vi skabe et trygt rum for queer seksualitet.” Se og hør selv om det er lykkedes med andet single- og videoudspil fra albummet, sangen Yo Homo, på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar