søndag den 2. juni 2024

Homoseksuel detektiv søger efter forsvunden dreng i ny Netflix-serie

Michael Ledroit spillet af McKinley Belcher III

En desperat far spillet af Benedict Cumberbatch kæmper mod sine indre dæmoner mens han søger efter sin forsvundne søn sammen med en homoseksuel detektiv i Eric.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Dukkeføreren Vincent Anderson spillet af 47-årige Benedict Cumberbatch søger efter sin forsvundne søn Edgar i New Yorks gader i 1980’erne alt imens han kæmper mod sine indre dæmoner der repræsenteres af monstret Eric – deraf titlen Eric på den nye seks episoders miniserie man nu kan se på Netflix. Det er en spændingsserie hvor Vincent får hjælp af den stålsatte betjent, Michael Ledroit spillet af den queer skuespiller McKinley Belcher III, som også var med i filmen om fotografen Mapplethorpe fra 2018.

Eric berører både homofobi i politiet og racisme, da Michael Ledroit er sort, og han har ovenikøbet også en kæreste ved navn William der ligger døende af AIDS derhjemme. McKinley Belcher III fortalte til Pink News om sin rolle som Michael Ledroit: ”Ultimativt fortæller vi menneskelige historier og skildrer hvad det er at være menneske og, på en måde, holder spejlet oppe for at synes om verdenen og livet og siger, ’Dette er os’ – enten ’Dette er hvordan vi så ud, dette er hvordan vi ser ud nu,’ eller ’Hvor langt kommer vi, hvor langt tror vi vi er kommet.’”

Han sagde også: ”På samme måde er Ledroit i stand til at træde ind et sted hvor han kan drage NYPD, som en institution, til ansvar og være den forandring som han gerne vil se i verden ved at forholde sig til sig selv og så være i stand til at stå fast i sig selv.”

Følg Michael Ledrois udvikling i Eric på Netflix efter at have varmet op med traileren på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar