onsdag den 26. juni 2024

Matt Bomer og Nathan Lane i ny komedieserie om homo-bofæller

Matt Bomer

Mid-Century Modern fra Will & Graces skabere vil følge tre homoseksuelle bofæller i Palm Springs.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

De åbent homoseksuelle skuespillere Matt Bomer på 46 år og Nathan Lane på 68 år har begge sagt ja til at være med i en ny komedieserie skabt af den homoseksuelle producer Ryan Murphy sammen med skaberne af Will & Grace, Max Mutchnick og David Cohan. Ryan Murphy har tidligere været med til at skabe serier som Glee, Hollywood og Ratched, og i 2012 forsøgte han sig første gang med en komedieserie om bøsser, The New Normal der kun varede en enkelt sæson.

Den nye komedieserie kommer til at hedde Mid-Century Modern og vil udspille sig i det homoseksuelle mekka i Palm Springs. Der vil man følge tre bedste venner – bøsser af en bestemt alder – der efter et uventet dødsfald beslutter at tilbringe deres otium som bofæller i Palm Springs hvor den mest velhavende, Bunny spillet af Nathan Lane, bor med sin mor Sybil spillet af Linda Lavin, og en nøgen Generation Z-hushjælp. Bunny er en succesrig forretningsmand på vej mod pension og altid på udkig efter kærlighed, men han må først overbevises om at han fortjener det. Sybil er vis og omsorgsfuld, men også kritisk, kvælende og umoralsk.

Matt Bomer spiller Jerry Frank som i sine tidlige 20’ere forlod den mormonske kirke og sit ægteskab efter hans kone informerede ham og menigheden om at han var homoseksuel. Nu er Jerry en helgen med et rent hjerte, en stærk krop og et blødt hjerte. Den tredje bøsserolle er endnu ikke blevet offentliggjort.

Mid-Century Modern sammenlignes med den ældre komedieserie Pantertanter (The Golden Girls) med Matt Bomers karakter à la Rose spillet af Betty White, Nathan Lanes karakter à la Dorothy spillet af Bea Arthur og Linda Lavin à la den originale Sophia. Det er endnu uvist hvor og hvornår den får premiere.

Nathan Lane

Ingen kommentarer:

Send en kommentar