fredag den 28. juni 2024

Queer hitparade: Jordy har sex med sig selv i ny musikvideo

Jordy

Calum Scott har lavet en kærlighedssang, John Duff vil gerne være en heterostuds pige, Bronze Avery har sex med Zane Phillips og The Irrepressibles omfavner alfabetet i queer video. Her er også nyt fra midnatsvandreren Will Young og lesbiske Gia Ford.

MUSIKNYHEDER af Michael Andersen

Queer hitparade præsenterer hver måned de bedste musikvideoer fra de efterhånden mange LGBTQ-kunstnere der stormer frem så interesserede altid kan føle sig ajour med de queer stemmer i musikkens verden. Her er syv spændende videoer der er udkommet på YouTube i den forgangne måneds tid – lige til at nyde over en kop eftermiddagskaffe eller aftente.

John Duff

1. 35-årige engelske CALUM SCOTT arbejder på sit 3. album, men har da lige afset en af sine kærlighedsballader, Then There Was You, til soundtracket til The Garfield Movie. Så kan den illustrere kærligheden mellem Harald Jensen og hans kat Garfield som mange nok husker blev meget populær i 80’erne. Nu er der så kommet en ny animationsfilm om Garfield som man ser klip fra i videoen på YouTube, men Calum Scott er skam også selv med i videoen. Check it out lige her:

2. 29-årige amerikanske JORDY af jødisk afstamning er aktuel med en video til sangen Sex With Myself fra hans nye EP med samme titel. Musikken på EP’en er mere dance/house-præget end vi er vant til fra Jordy, og den starter med sidste videoudspil Second Minute Hour. Teksterne er meget mere vovede end tidligere med sange som Can U Host, Cruise og det sidste af de syv numre på EP’en, titelsangen Sex With Myself. Jordy’s video til Sex With Myself er da også vældigt sexy og kan nydes på YouTube lige her:

3. 36-årige amerikanske JOHN DUFF har lige som Troye Sivan med singlen One Of Your Girls fra sidste efterår lavet en sang om gerne at ville være i heterostudens piges sted. Be Your Girl hedder John Duffs nye single, og den er mere festlig og designet til discodansegulv end Troye Sivans sexede beat-sang. John Duff går dog ikke så langt som at klæde sig ud som en pige, men fører sig frem som en sexet hoftesvingende dandy i guldshorts. Fest med på YouTube lige her:

4. Amerikanske BRONZE AVERY har ikke offentliggjort sin alder, men i videoen til titelsangen til sit nye album Heatwave har han selskab af den antageligt jævnaldrende 30-årige homoseksuelle skuespiller Zane Phillips. Ham husker man nok fra tv-filmen Fire Island der kom på Disney+ i 2022. Heatwave samler alle Bronze Averys singleudspil fra det forgangne års tid, inkl. Scan And Copy, Spring Break og Hollywood’s Talking, plus lidt nyt. I alt er der 12 sange hvoraf titelsangen med den frække video med Zane Phillips kan opleves på YouTube lige her:

5. 45-årige engelske WILL YOUNG er aktuel med 2. single, Midnight, fra sit album Light It Up der udkommer den 9. august og vil byde på 10 sange. I en udtalelse om sin nye lyd, sagde Will Young at, ”jeg tror at for mig handlede det om endelig at slå mig mere til tåls og være i stand til at gå tilbage til at omfavne glad, uforskammet popmusik. Jeg håber virkelig dette er det album man går til for en dans, en tudetur og for en fejring. Jeg ved jeg gør alle tre ting til det.” Videoen til Midnight om at vandre rundt i byen på ensomme nætter er på YouTube lige her:

6. Engelske GIA FORD udgiver albummet Transparent Things den 13. september og er aktuel med en video til 3. single derfra, Paint Me Like A Woman. Sangen er indspillet i Los Angeles og sætter fokus på Gia Fords evne til at fortælle komplekse historier med sine sangtekster. Her dykker hun ned i psyken på en kvinde der er formet af misbrug og blotlægger hendes transformation til en skurk. Sangens rå følelser og spøgende melodi fanger det overordnede tema om fremmedgørelse, der vil løbe som en rød tråd gennem albummet. Følg med på YouTube lige her:

7. Engelske THE IRREPRESSIBLES har et nyt album på vej. Jamie Irrepressible som udgør bandet, fortalte til Attitude at ”projektets fokus er altid at fortælle den homoseksuelle historie og med det næste album følte jeg det var tid til at blive legemlig med The Irrepressibles med en tilbagevenden til mine indie rock-rødder. Jeg følte behøvet for at føje seksuel til homoseksuel musik – bidrage noget til vores livs soundtrack. Med sangene og videoerne på det kommende album ville vi skabe et trygt rum for queer seksualitet.” Se og hør selv om det er lykkedes med andet single- og videoudspil fra albummet, sangen Yo Homo, på YouTube lige her:

onsdag den 26. juni 2024

Matt Bomer og Nathan Lane i ny komedieserie om homo-bofæller

Matt Bomer

Mid-Century Modern fra Will & Graces skabere vil følge tre homoseksuelle bofæller i Palm Springs.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

De åbent homoseksuelle skuespillere Matt Bomer på 46 år og Nathan Lane på 68 år har begge sagt ja til at være med i en ny komedieserie skabt af den homoseksuelle producer Ryan Murphy sammen med skaberne af Will & Grace, Max Mutchnick og David Cohan. Ryan Murphy har tidligere været med til at skabe serier som Glee, Hollywood og Ratched, og i 2012 forsøgte han sig første gang med en komedieserie om bøsser, The New Normal der kun varede en enkelt sæson.

Den nye komedieserie kommer til at hedde Mid-Century Modern og vil udspille sig i det homoseksuelle mekka i Palm Springs. Der vil man følge tre bedste venner – bøsser af en bestemt alder – der efter et uventet dødsfald beslutter at tilbringe deres otium som bofæller i Palm Springs hvor den mest velhavende, Bunny spillet af Nathan Lane, bor med sin mor Sybil spillet af Linda Lavin, og en nøgen Generation Z-hushjælp. Bunny er en succesrig forretningsmand på vej mod pension og altid på udkig efter kærlighed, men han må først overbevises om at han fortjener det. Sybil er vis og omsorgsfuld, men også kritisk, kvælende og umoralsk.

Matt Bomer spiller Jerry Frank som i sine tidlige 20’ere forlod den mormonske kirke og sit ægteskab efter hans kone informerede ham og menigheden om at han var homoseksuel. Nu er Jerry en helgen med et rent hjerte, en stærk krop og et blødt hjerte. Den tredje bøsserolle er endnu ikke blevet offentliggjort.

Mid-Century Modern sammenlignes med den ældre komedieserie Pantertanter (The Golden Girls) med Matt Bomers karakter à la Rose spillet af Betty White, Nathan Lanes karakter à la Dorothy spillet af Bea Arthur og Linda Lavin à la den originale Sophia. Det er endnu uvist hvor og hvornår den får premiere.

Nathan Lane

tirsdag den 25. juni 2024

Alan Cumming om sin ”mest homo-agtige” film

Alan Cumming som mutanten Nightcrawler

Han spillede mutant i superheltefilmen X2: X-Men United hvor at være mutant bl.a. blev brugt som metafor for at være LGBTQ.

FILM FEATURE af Michael Andersen

Den 59-årige biseksuelle skuespiller Alan Cumming spillede mutanten Nightcrawler i superheltefilmen X2: X-Men United fra 2003 før han for alvor blev kendt for sin medvirken i tv-serien The Good Wife der kørte fra 2010 til 2016. Efter at have været gift med en kvinde, i et forhold med an anden kvinde og så i et forhold med en mand, giftede han sig i 2012 med illustratoren Grant Schaffer og støtter op om LGBT-organisationer som GLAAD, Human Rights Campaign og diverse AIDS-organisationer.

I et nyligt interview med Entertainment Weekly, så Alan Cumming tilbage på nogle af sine roller og fortalte: ”Åh, jeg tror den X-Men film jeg er med i er den mest homo-agtige film jeg nogensinde har været med i. Den har en queer instruktør, masser af queer skuespillere i den. Jeg elsker det faktum at noget så mainstream og så meget i tegneserieverdenen er så queer. Jeg tror den slags film på en måde virkelig hjælper folk med at forstå queerhed, fordi man kan adressere det på en kunstnerisk måde og alle er mindre bange for konceptet. Det er en metafor for queerhed, om folk der har disse store gaver og virkelig store, magtfulde ting som de må skjule for at eksistere. Queer mennesker forstår hvad det hele handler om.”

X2: X-Men United blev instrueret af den homoseksuelle Bryan Singer, hvis karriere gik i stå efter han i 2018 instruerede den biografiske film Bohemian Rhapsody om Freddie Mercury. Bryan Singer blev nemlig anklaget for at have udnyttet teenagedrenge seksuelt. Og så byder X2: X-Men United jo også på den homoseksuelle Ian McKellen i rollen som Magneto.

Shawn Ashmore som mutanten Iceman

Mutant som metafor for LGBTQ
Efter Alan Cummings udtalelse, har filmens manuskriptforfatter David Hunter nu også sagt at det var en overlagt beslutning at gøre filmen queer og fremhæver scenen hvor mutanten Iceman spillet af Shawn Ashmore springer ud som mutant for sin familie: ”Den replik hvor Bobby Icemans mor siger til ham, ’har du prøvet på ikke at være en mutant?’ – det er bare så ødelæggende, og det illustrerer virkeligt hvad folk går igennem når de møder fordomme i deres egne hjem. Man kan ikke være hvad man ikke er, og det faktum at folk vil have en til at være noget man ikke er, er så smertefuldt og så svært at se i øjnene.”

Han fortsatte: *Det var helt bestemt lavet med vilje og det var helt bestemt lavet for at række ud til alle i LGBTQ-spektret som føler sig lukket ude af verdenen. Pointen med X-Men er at vi alle er værdige til respekt og vi alle har menneskelig værdi, og det var at række ud til alle der føler dette.”

I X2: X-Men United bliver Mystique spillet af Rebecca Romijn-Stamos også spurgt af Nightcrawler hvorfor hun vælger at beholde sit aparte udseende når hun har evnen til at se ud som hun vil. Mystique svarer stolt – som homoen der nægter at skjule sin seksualitet: ”Fordi det ikke burde være nødvendigt.”

Mystique med Ian McKellen som Magneto

søndag den 23. juni 2024

Single-aktuelle Adam Lambert har dansk kæreste

Og så har den queer sanger også en tv-dokumentar på vej hvor man bl.a. kan erfare at Freddie Mercury ikke ville ha’ brudt sig om at blive kaldt queer.

MUSIKNYHED af Michael Andersen

Den 42-årige amerikanske sanger Adam Lambert har mange jern i ilden. Sidste år udgav han albummet High Drama med covernumre, og den 19. juli er han klar med en ny EP med selvskrevne sange som får titlen Afters. Og så er han vært i en ny tv-dokumentar om den queer musiks historie med titlen Adam Lambert: Out, Loud & Proud.

To af sangene fra den kommende Afters EP er allerede udkommet. De hedder Lube og Wet Dream og Adam Lambert optrådte med dem til en gratis koncert med titlen Outloud under WeHo Pride Weekend i West Hollywood. Det kan man nu se på YouTube, og Adam Lambert fortalte i forbindelse med udgivelsen hvad der har inspireret sangene der stilmæssigt er milevidt fra hans Prince-inspirerede Velvet-album fra 2020: ”Jeg skabte begge disse sange med gode venner og indspilningerne var fulde af latter og glæde. Den frihed vi skrev disse sangtekster med, er bevis på et nyt kapitel af min kunstneriske rejse hvor jeg nægter at redigere eller filtrere mig selv. Begge sange er om forbindelse og frygtløst at forvandle fantasi til virkelighed.”

”At skabe Afters har været sådan en befriende erfaring da jeg valgte at skabe en EP med housemusik der er uforskammet queer og sex positiv,” fortsatte han. ”Jeg holder mange housefester og mit mål var at skabe et soundtrack inspireret af vilde nætter, for at give stemme til vores miljøs hedonistiske begær og udførelser. Jeg følte mig mere selvsikker end nogensinde og ville være skamløst rå og virkelig med lytteren. Afters er ment til at få dig til at bevæge dig, svede, fantasere og forbinde!”

Se med når han fremfører Lube på YouTube lige her:

Dansk kæreste
I den nye tv-dokumentar Adam Lambert: Out, Loud & Proud snakker Adam Lambert med Brian May og Roger Taylor fra Queen om hvordan LGBTQ+-stjerner som Freddie Mercury var med til at bane vejen for queer repræsentation i musikken. Brian May indskyder dog at ”ordforrådet har ændret sig meget. ’Queer’ var et ord man ikke ville bruge. Jeg ville aldrig have brugt det til Freddie, og han ville være blevet oprørt hvis vi havde. Han ville ha’ sagt, ’jeg er ikke queer. Jeg er normal, skat.’ For ’queer’ betød underlig og sær. Det er svært for os at tale om Freddie som en queer musiker. Han ville sige, ’jeg er en musiker, skat. Det er alt jeg vil fortælle dig.’”

Adam Lambert håbede at hvis Freddie Mercury ikke var død som 45-årig i 1991, men stadig var i live, så ville han have udviklet sig til et punkt hvor han ville have været åben om sin seksualitet. Nu er Adam Lambert så den åbent queer forsanger i Queen – siden 2012.

I dokumentaren snakker Adam Lambert bl.a. også med Andy Bell fra Erasure og i en meddelelse forud for premieren udtalte Adam Lambert at han sammenligner sig selv med engelske Will Young, der lige som ham blev berømt i et tv-talentshow, men 10 år før: ”Når jeg tænker på ikoniske queer musikere, så er de første der falder mig ind næsten altid UK-kunstnere: Elton, Freddie, Bowie, Boy George. De var mine hjørnesten og det føltes som et rigtig spændende sted at dykke ned i,” sagde han.

Det er stadig uvist hvornår dokumentaren får dansk premiere, men Adam Lambert er siden februar 2021 kæreste med Oliver Gliese der er ”innovationsforum”-assistent for Global Fashion Agenda og fra Danmark.

Se Adam Lambert optræde med Wet Dream på YouTube lige her:

søndag den 16. juni 2024

Ny tv-serie om den tyske modeskaber Karl Lagerfeld

Karl og Jacques i Becoming Karl Lagerfeld

I Becoming Karl Lagerfeld følger man hans vej til toppen af den parisiske modeverden i 70’erne og hans homoseksuelle forhold til den unge dandy Jacques de Bascher.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Den berømte modeskaber Karl Lagerfeld døde som 86-årig tilbage i 2019. Han var bl.a. chef for det franske modehus Chanel inden han lancerede sit eget mærke i 1984. Nu er der lavet en fransksproget tv-serie med 6 afsnit i 1. sæson som netop har haft dansk premiere på Disney+.

I serien der er baseret på biografien Kaiser Karl af journalisten Raphaëlle Bacqué følger man den ambitiøse Karl Lagerfelds vej til berømmelse i den parisiske modeverden begyndende i 1972. På det tidspunkt havde han kun én besættelse: At blive den mest beundrede franske ”couturier”/designer i modeverdenen.

Det eneste problem var at der på samme tid var en stor rival til den eftertragtede position: Yves Saint Laurent.

Fra Karl Lagerfelds rivalisering med Pierre Bergé til hans tragiske romance med den unge dandy Jacques de Bascher via fester og dekadence, opdager man designerens sande ansigt – en mand der ellers var lige så diskret som han var kompleks i sin desperate søgen efter anerkendelse.

Karl Lagerfeld spilles af den tyske skuespiller Daniel Brühl og hans elsker Jacques de Bascher spilles af Théodore Pellerin. Yves Saint Laurent spilles af Arnaud Valois og i løbet af serien møder man også Marlène Dietrich spillet af Sunnyi Melles og Andy Warhol spillet af Paul Spera.

Varm op med traileren på YouTube inden serien ses – selvfølgelig med danske undertekster - på Disney+ lige her: Becoming Karl Lagerfeld på Disney+

Matt Bomer droppet fra Superman-rolle fordi han er bøsse

I dag er Fellow Travelers-stjernen en af Hollywoods bedst kendte homoseksuelle skuespillere, men at være bøsse var ikke altid godt for karrieren.

SKUESPILLERNYHED af Michael Andersen

Den 46-årige Matt Bomer var med i store Hollywood-film som In Time med Justin Timberlake og Magic Mike inden han sprang ud som bøsse i 2012. Siden da har han stadig været med i Magic Mike-film, men har ofte spillet homo-roller som i The Boys In The Band, Maestro og Fellow Travelers. Nu har Matt Bomer afsløret i et podcast af Scott Feinberg med titlen Awards Chatter at han i starten af 00’erne var tæt på at få en ikonisk rolle, nemlig som selveste Superman, men nogen ”outede” ham som bøsse for produceren, og så var det farvel til den rolle.

Det var den kendte producer J.J. Abrams, der stod bag tv-serier som Felicity, Alias, Lost og Fringe, og som senere lavede både Mission: Impossible, Star Trek og Star Wars-film, som skulle lave en Superman-film med titlen Superman: Flyby. ”Jeg gik til en åben casting til Superman,” sagde Matt Bomer i podcastet. ”Det blev til en månedlang prøvelse hvor jeg aflagde prøve igen og igen og igen.”

Matt Bomer var på det tidspunkt med i tv-serien Guiding Light og fortalte: ”I Guiding Light var der en morder i byen (…) så den ledende producer ville meget sødt fritstille mig i tilfælde af at (Superman-)jobbet blev til noget. Så han sagde, ’hey, du skal være morderen. Vi skriver dig ud af serien. Gå med min velsignelse.’ Så jeg blev stort set fyret, men på en gavmild måde.”

Men Matt Bomer fik ikke rollen som Superman alligevel selvom det tegnede lovende: ”Det så ud som om jeg var instruktørens valg til rollen. Jeg underskrev en kontrakt på tre film med Warner Brothers.”

Adspurgt om Bomer’s udspringshistorie skadede hans chancer for at være med i en Superman-film i hovedrollen, svarede Matt Bomer: ”Yeah, det er min opfattelse. Det var en tid i branchen hvor sådan noget stadig rigtigt kunne blive brugt som skyts imod en. Hvordan og hvorfor og hvem (der outede mig), ved jeg ikke.”

J.J. Abrams’ Superman: Flyby film blev aldrig til noget, men Matt Bomer blev droppet fra filmen efter at være blevet ”outet” som bøsse før hele filmprojektet også blev droppet. I stedet lavede instruktøren Bryan Singer Superman Returns i 2006 med Brandon Routh i hovedrollen.

Matt Bomer som strandløve

lørdag den 15. juni 2024

Chris Colfer fra Glee blev frarådet at springe ud selvom han åbenlyst var bøsse

Han spillede bøssen Kurt Hummel i alle seks sæsoner af ungdomsmusical tv-serien og fortæller nu om den begivenhed der trods alt fik ham til at springe ud offentligt.

SKUESPILLERNYHED af Michael Andersen

Den nu 34-årige skuespiller og børnebogsforfatter Chris Colfer blev berømt for sin medvirken i tv-serien Glee hvor han fra 2009 til 2015 spillede den homoseksuelle karakter Kurt Hummel. I forbindelse med udgivelsen af sin nye børnebog Roswell Johnson Saves The World!, fortalte Chris Colfer i det amerikanske tv-talkshow The View, at han umiddelbart tøvede med at tage rollen som Kurt Hummel – en rolle for hvilken han fik en Golden Globe-pris og blev nomineret til to Emmy tv-priser og en Grammy.

”Jeg voksede op i en meget konservativ by hvor det var farligt at være åbent bøsse,” sagde han. ”Jeg husker da jeg kom med i serien at rollen var skrevet til mig, og jeg vidste ikke hvad rollen ville være. Da jeg læste manuskriptet første gang var da jeg så det var en åbent homoseksuel karakter og jeg var rædselsslagen.”

”Da jeg begyndte optagelserne til serien, havde jeg en masse mennesker som fortalte mig, ’spring ikke ud under nogen omstændigheder for det vil ødelægge din karriere.’ Så jeg gemte mig for en lille stund,” sagde han. ”Men jeg sagde også til dem, ’jeg kan ikke skjule det med min stemme. Jeg er mere feminin end de fleste mennesker. Jeg kan ikke skjule det.’ Og de sagde, ’det skal du ikke bekymre dig om. Så længe du ikke adresserer det, vil du blive belønnet for det til sidst.’”

Chris Colfer som Kurt med Blaine i Glee

Drengen der fik ham til at springe ud
Chris Colfer erindrede én specifik interaktion med en fan der fik ham til at indse hans homoseksuelle karakters betydning: ”Vi tog på denne store plakatsignerings turné lige før serien kom ud, og denne lille dreng sneg i al hemmelighed en kuvert til mig da hans forældre ikke kiggede og jeg åbnede den og det var en lille seddel hvor der stod, ’tak.’ Og der var en lille papirclipskæde der var i regnbuens farver, og i dét øjeblik vidste jeg, at jeg var nødt til at springe ud. På den tid tænkte jeg, ’okay ja, hvis jeg er en åbent homoseksuel skuespiller, så vinder jeg måske aldrig en stor pris. Jeg kommer måske aldrig til at spille en superhelt.’ Men jeg synes at være en stråle af positivitet og levere den støtte til folk er meget mere vigtig end opmærksomhed.”

Chris Colfer sprang ud i 2009 og blev i Glee en del af et af de mest ikoniske homopar på tv, Kurt og Blaine, men efter at Glee er slut, er det virket som forfatter, han har brugt mest tid på. Hans nye bog er hans tyvende.

Man kan se hele Chris Colfers interview i The View på YouTube lige her:

lørdag den 8. juni 2024

Jonathan Groff sagde nej til stor rolle i Glee

Han er kendt for store roller i biograffilmene The Matrix Resurrections og Knock At The Cabin, men han kunne også have haft en hovedrolle i Glee i stedet for birollen.

SKUESPILLERNYHED af Michael Andersen

Den 39-årige amerikanske skuespiller Jonathan Groff havde en birolle i den populære ungdomsmusicalserie Glee, men afslører nu i et interview med Vanity Fair, at han oprindeligt blev tilbudt en hovedrolle sammen med Lea Michele som kom til at spille Rachel Berry.

Jonathan Groff og Lea Michele nød succes på Broadway med stykket Spring Awakening som de begge forlod i maj 2008. Det var på det tidspunkt den homoseksuelle producer Ryan Murphy kontaktede dem for at tilbyde dem roller i Glee – Lea Michele takkede ja og var med i samtlige af seriens seks sæsoner, men Jonathan Groff takkede nej. ”Jeg følte virkelig ikke at jeg ville skrive under på at være en syngende teenager igen for endnu syv år, da jeg lige havde gjort det for to år i Spring Awakening,” sagde han. ”Jeg var 23, og jeg ville virkelig gerne spille skuespil.”

Jonathan Groff tilføjede at Glee ”føltes som mere af det samme modsat noget der ville være en mulighed for kunstnerisk vækst. Og det næste år lavede jeg tre off-Broadway stykker.”

I løbet af Glee’s seks sæsoner, gæsteoptrådte Jonathan Groff dog i rollen som Jesse St. James, romantisk objekt for Lea Micheles Rachel Berry, i 14 episoder i alt. Han kom i 2014 med i tv-serien Looking om tre bøsser i San Francisco og har siden fortalt, at det var hans medvirken i den serie der fik ham til at acceptere sin homoseksualitet. Før da havde han følt skam over at være bøsse i seks år siden sit udspring som 23-årig i 2008.

onsdag den 5. juni 2024

Queer hitparade: Orville Peck i forhold med biseksuel mand i ny video

Den maskerede cowboy Orville Peck

Pet Shop Boys byder på video af kendt instruktør, The Irrepressibles og Bronze Avery byder på sexy dans og Bright Light Bright Light på dansegulvsdisco, mens Gia Ford er i travl elevator og Kaleb Rudy er romantisk-nostalgisk.

MUSIKNYHEDER af Michael Andersen

Queer hitparade præsenterer hver måned de bedste musikvideoer fra de efterhånden mange LGBTQ-kunstnere der stormer frem så interesserede altid kan føle sig ajour med de queer stemmer i musikkens verden. Her er syv spændende videoer der er udkommet på YouTube i den forgangne måneds tid – lige til at nyde over en kop eftermiddagskaffe eller aftente.

Kaleb Rudy

1. Den 36-årige ORVILLE PECK der stammer fra Sydafrika, men holder til i USA er aktuel med en knaldgod ny single fra sit kommende duet-album Stampede. Singlen hedder How Far Will We Take It? og er en duet med den 24-årige NOAH CYRUS, som er lillesøster til sangerinden Miley Cyrus. I videoen til How Far Will We Take It? har Orville Peck og Noah Cyrus forelsket sig i den samme flotte mand og hvordan det trekantsforhold mon ender, kan man se på YouTube lige her:

2. Den engelske popduo PET SHOP BOYS er aktuel med 3. single fra deres nye album Nonetheless. Det er sangen A New Bohemia om at reflektere over livet og ønske man levede livet mere frit og lettere. Videoen dertil er lavet af den 51-årige filminstruktør Andrew Haigh, der er mest kendt for den nylige film All Of Us Strangers. 69-årige Neil Tennant og og 64-årige Chris Lowe der udgør Pet Shop Boys kan endnu og medvirker begge i videoen. Nyd både lyd og billeder og stemningen i A New Bohemia på YouTube lige her:

3. THE IRREPRESSIBLES er engelske Jamie Irrepressible’s kunstnernavn siden 2009 hvor han udgav debutalbummet Mirror Mirror og siden har lavet flere sange om ”den homoseksuelle erfaring.” Hans største hits inkluderer The Most Beautiful Boy der kom med på soundtracket til Netflix-serien Young Royals. Hans nye single Will You? er fra hans kommende 4. album, og den handler om det spændende i at møde en mand i baren og gerne at ville have ham med hjem. Sangteksten til den sexede musik illustreres af et dansepar på en bøssebar i videoen der kan nydes på YouTube lige her:

4. Efter en artikel hvor Attitude rapporterede at 41-årige BRIGHT LIGHT BRIGHT LIGHT’s nye album Enjoy Youth nærmede sig Top 20 på den officielle engelske album-hitliste, gik han i selvsving og tiggede flere gange sine Facebook-følgere om straks at købe hans nye album Enjoy Youth så han kunne komme i Top 20. Den selvudgivende sangers reklamefremstød virkede over forventning, for efter tre dage var han #8 i Top 10. Bright Light Bright Light kalder selv sit nye album for ”glitrende electropop, 90er-house og HiNRG synthpop” og fortalte Attitude at det er et ”dansegulvs-venligt album som virkelig sigter efter at sprede glæde.” Hans nye single fra albummet, Heartslap med Broadway-stjernen Mykal Kilgore, har fået en video på YouTube der kan sprede glæde lige her:

5. Engelske GIA FORD har slettet det meste af sin tidligere musik fra YouTube så hun kan relancere sig selv med et ”debutalbum” denne sommer, men umiddelbart uden nogen synderligt større succes end førhen ud fra antallet af visninger af hendes nye videoer at dømme. Seneste udspil er en video til sangen Loveshot og deri har hun draget inspiration fra den populære biseksuelle sangerinde Arlo Parks’ video til Devotion der foregår i en elevator. I Gia Fords udgave er der dog bl.a. kommet et par kyssende piger med i elevatoren. Se selv på YouTube lige her:

6. Amerikanske BRONZE AVERY er klar med sit andet album den 13. juni. Det får titlen Heatwave og samler formodentligt hans række af singler gennem de sidste mange måneder, deriblandt Hollywood’s Talking. I videoen dertil er han gået i træningslokalet for at øve danse-”moves.” Og så får han det selvfølgelig så varmt at han lige må smide noget af tøjet. Bronze Avery skriver, indspiller og producerer selv sin musik og instruerer selv sine videoer og visuals, hvoraf den til Hollywood’s Talking kan nydes på YouTube lige her:

7. Den biseksuelle amerikanske KALEB RUDY udgav sidste år EP’en Selfish med fire gode sange som han lavede visualizers til på YouTube hvor hans forhold til en mand spillet af M. Taylor Hall blev skildret. Og det endte ikke så godt. Nu har Kaleb Rudy genudgivet EP’en under den nye titel My Own Volition. Den har de samme fire sange som på Selfish, men i omvendt rækkefølge. Og så slutter den med den nye sang Lot’s Wife. I visualizeren til Lot’s Wife på YouTube står Kaleb Rudy i en kirke og tænker tilbage på det forliste forhold fra de fire tidligere visualizers. Se selv lige her:

søndag den 2. juni 2024

Homoseksuel detektiv søger efter forsvunden dreng i ny Netflix-serie

Michael Ledroit spillet af McKinley Belcher III

En desperat far spillet af Benedict Cumberbatch kæmper mod sine indre dæmoner mens han søger efter sin forsvundne søn sammen med en homoseksuel detektiv i Eric.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Dukkeføreren Vincent Anderson spillet af 47-årige Benedict Cumberbatch søger efter sin forsvundne søn Edgar i New Yorks gader i 1980’erne alt imens han kæmper mod sine indre dæmoner der repræsenteres af monstret Eric – deraf titlen Eric på den nye seks episoders miniserie man nu kan se på Netflix. Det er en spændingsserie hvor Vincent får hjælp af den stålsatte betjent, Michael Ledroit spillet af den queer skuespiller McKinley Belcher III, som også var med i filmen om fotografen Mapplethorpe fra 2018.

Eric berører både homofobi i politiet og racisme, da Michael Ledroit er sort, og han har ovenikøbet også en kæreste ved navn William der ligger døende af AIDS derhjemme. McKinley Belcher III fortalte til Pink News om sin rolle som Michael Ledroit: ”Ultimativt fortæller vi menneskelige historier og skildrer hvad det er at være menneske og, på en måde, holder spejlet oppe for at synes om verdenen og livet og siger, ’Dette er os’ – enten ’Dette er hvordan vi så ud, dette er hvordan vi ser ud nu,’ eller ’Hvor langt kommer vi, hvor langt tror vi vi er kommet.’”

Han sagde også: ”På samme måde er Ledroit i stand til at træde ind et sted hvor han kan drage NYPD, som en institution, til ansvar og være den forandring som han gerne vil se i verden ved at forholde sig til sig selv og så være i stand til at stå fast i sig selv.”

Følg Michael Ledrois udvikling i Eric på Netflix efter at have varmet op med traileren på YouTube lige her:

lørdag den 1. juni 2024

Ricky Martin som bøsse i 1969 i ny tv-serie

Ricky Martin som Robert i Palm Royale

Palm Royale har skuespillerinden Kristen Wiig i hovedrollen som en kvinde der forsøger at klare sig blandt overklassen i Palm Beach.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Palm Royale forgår blandt den mest eksklusive, fashionable overklasse i Florida-byen Palm Beach i USA i 1969. Man følger Maxine Simmons spillet af Kristen Wiig der er fast besluttet på at nedbryde sociale barrierer i den elitære verden. Hun får selskab af tjeneren Robert spillet af Ricky Martin, og i traileren ser man hende overraske ham sammen med en anden mand.

Den 52-årige homoseksuelle sanger Ricky Martin fortalte til Pride: ”Jeg har arbejdet så hårdt siden jeg var 12 år gammel. Min mission er at fortælle historier gennem musik og skuespil. Med Palm Royale har jeg været i stand til at dykke ned i den frygt og usikkerhed en mand i skabet i 1960’erne har. Jeg er så heldig at være en del af dette vidunderlige projekt.”

Serien stiller spørgsmålet om det er muligt at forblive tro mod sig selv mens man stræber efter en verden af rigdom og privilegier. Øvrige medvirkende i Palm Royale tæller Laura Dern, Leslie Bibb og Josh Lucas. Første sæson af serien er på 10 afsnit der alle er tilgængelige nu på Apple TV+ lige her: Palm Royale på Apple TV+

Varm op med traileren på YouTube lige her: