mandag den 21. september 2020

Emmy-prisregn til tv-serien Schitt’s Creek

Komedieserien med den homoseksuelle skuespiller Dan Levy som bøssen David høstede mange betydningsfulde Emmy-priser ved årets uddeling.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Bedste komedieserie, bedste manuskript, bedste instruktion og bedste skuespillere i en komedieserie til alle fire hovedroller. Så godt gik det for Schitt’s Creek ved aftenens Emmy Awards. Serien der tidligere har vundet en GLAAD Media Award for Fremragende komedieserie var nomineret til 15 Emmy-priser og vandt de 9 af tv-verdenens svar på filmbranchens Oscar-priser.

Dan Levy vandt for Fremragende skuespiller i en birolle og sagde i sin takketale: ”Denne serie handler i bund og grund om de transformative følger af kærlighed og accept og det er noget vi har mere brug for nu end nogensinde før.”

I serien spiller den 37-årige Dan Levy den panseksuelle David Rose der indleder et åbent forhold til en yngre mand. Dan Levy’s far Eugene Levy spiller også hans far i serien og vandt for Fremragende skuespiller. Han takkede sin søn for at transformere historien om en rig familie der er gået konkurs til ”en fejring af inklusion, en trussel mod homofobi og en deklaration af kærlighedens kraft.”

Schitt’s Creek er nu slut efter seks sæsoner, men efter aftenens prisregn vil Dan Levy ikke udelukke at den kan vende tilbage. Herhjemme i Danmark kan serien der tæller Elton John blandt sine fans ses på C More Series. Du kan læse mere om den her: https://underholdningforhomoer.blogspot.com/2020/07/pris-til-tv-serien-schitts-creek-med.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar