onsdag den 23. september 2020

Sadistisk bøssesex-roman i Game of Thrones-æraen

Captive Prince af forfatterinden C. S. Pacat byder på udpenslede sexfantasier der handler om afstraffelse og ydmygelse i et fantasi-kongerige hvor homoseksualitet er normalen.

BOGANMELDELSE af Michael Andersen

Da den 25-årige og biseksuelle, muskuløse ”barbar” Prins Damianos af kongeriget Akielos mister sin far tager broderen magten i kongeriget og sender Damianos til ærkefjende-landet Vere for at tjene dets sadistiske kronprins Laurent som sex-slave under navnet Damen.

Den dominerende og manipulerende 20-årige Laurent med gult hår har ikke selv sex med nogen men gør sit bedste for at arrangere seksuelle ydmygelser af Damen af andre mænd når han ellers ikke får ham pisket til grænsen af døden. Det er alt sammen udpenslet i mindste detalje og C. S. Pacat har da heller ikke skrevet bogen under eget eller fuldt navn men lægger billede til og man kunne da godt forestille sig hende svinge pisken.

Man skal helt hen til kapitel 6-7 stykker før fokusset i stedet skifter til intriger om at til-magte sig tronen ligesom i tv-serien Game of Thrones som bogen minder om i genre og grusomhed, og derefter bliver den knap så ubehagelig og stødende. At dømme ud fra diverse internationale fangirl-blogs er bogen dog meget populær og blev til en trilogi med de to sequels, Prince’s Gambit og King’s Rising.

Dem overvejer denne anmelder stadig om han vil læse, men selvom den første Captive Prince-bog fra 2015 er anti-romantisk er den klassificeret som ”romance” og ”mature audience” så mon ikke Damen får Stockholm-syndrom og forelsker sig i sin herre i løbet af de næste bøger?

Hvis man er fan af Conan the Barbarian og Game of Thrones-genren, har en S/M-fetich eller bare synes det er underholdende at læse om bøsser der loyalitetsløst er intrigante og onde mod hinanden, så kan bogen købes som engelsk paperback fra Saxo.com lige her: https://www.saxo.com/dk/captive-prince-1_paperback_9780425274262

Ingen kommentarer:

Send en kommentar