tirsdag den 22. september 2020

Ny Netflix-film om bøsses fødselsdagsfest

Zachary Quinto fra Star Trek, Jim Parsons fra Big Bang Theory og Charlie Carver fra Desperate Housewives er alle på den queer rolleliste i The Boys In The Band.

FILMNYHED af Michael Andersen

The Boys In The Band er baseret på et skuespil af Mart Crowley fra 1968 og har samme rollebesætning og instruktør som en 2018 Broadway-opsætning. Tv-filmudgaven er produceret af Ryan Murphy der tidligere har stået bag tv-succeser som Glee, American Horror Story, 9-1-1: Lone Star og Hollywood. The Boys In The Band blev oprindeligt filmatiseret i 1970 med den danske titel Vi er på holdet og var blandt de første film til at omhandle homoseksuelle mænd.

Handlingen i den nye Netflix-filmudgave udspiller sig stadig i New York i 1968 hvor homoseksualitet blev anset som noget der burde holdes skjult. Her samles en gruppe bøsser til en fest hos Michael (spillet af Jim Parsons fra Big Bang Theory og Hollywood) i anledning af vennen Harolds fødselsdag. Harold spilles af Zachary Quinto der blev berømt som skurken Sylar i tv-serien Heroes, overtog rollen som Spock i de nye Star Trek-film og var med i American Horror Story.

Matt Bomer der spillede Wills kæreste i 10. sæson af Will & Grace er også blandt fødselsdagsgæsterne, og Charlie Carver som spillede den ene af Lynettes tvillingesønner i Desperate Housewives spiller en trækkerdreng der hyres som gave til fødselaren Harold. De to ses kysse i traileren til The Boys In The Band der får premiere på Netflix onsdag den 30. september. Du kan se traileren på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar