tirsdag den 8. september 2020

Ny HBO-miniserie om teenager med to soldater-mødre


Måske er teenageren selv bøsse? Tv-serien We Are Who We Are følger to amerikanske unge på en militærbase i Italien mens de udforsker og opdager deres egen seksualitet.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

We Are Who We Are er instrueret af Luca Guadagnino der tidligere har instrueret den populære ungdomsfilm Call Me By Your Name om en teenager der har en affære med en voksen mand i Italien. Det samme præmis gør sig muligvis gældende i We Are Who We Are hvor den unge Frazer Wilson rives væk fra sin spirende romance med en Mark da hans lesbiske soldater-mødre udstationeres på en amerikansk militærbase i Italien. Der opstår der et venskab mellem Frazer og pigen Caitlin, men det er Caitlins storebror Richard som Frazer føler sig tiltrukket af.

I løbet af seriens 8 afsnit følger man Frazer og Caitlin mens de udforsker deres måske queer identiteter. De to spilles af Jack Dylan Grazer fra gyserfilmsserien It og superhelt-filmen Shazam! og debutanten Jordan Kristine Seamón. De to lesbiske mødre spilles af Chloë Sevigny og Alice Braga. Serien får premiere på HBO Nordic tirsdag den 15. september. Du kan se traileren på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar