onsdag den 23. september 2020

Bog om homoseksuel politimand skal filmatiseres

Popstjernen Harry Styles skal spille hovedrollen i filmatiseringen af Bethan Roberts’ roman My Policeman der foregår i 1950’erne. 

FILMNYHED af Michael Andersen

Bogen My Policeman udkom i 2012 og er nu udsolgt i fysisk format, men kan læses på Kindle. Forvent dog et nyt oplag af bogen som interessen stiger efter at det nu er kommet frem at den skal filmatiseres med popstjernen Harry Styles i hovedrollen.

Harry Styles har ved siden af sin musikkarriere medvirket i krigsfilmen Dunkirk fra 2017 og skal være med i en film med titlen Don’t Worry Darling inden optagelserne til My Policeman forventes at starte i sommeren 2021.

Handlingen i My Policeman foregår i 1950’ernes Brighton i England hvor en kvinde ved navn Marion forelsker sig i politimanden Tom, der lærer hende at svømme. Marion skal spilles af Lily James der var med i tv-serien Downton Abbey.

På et museum møder Tom en Patrick som også forelsker sig i ham og åbner hans øjne for en glamourøs og sofistikeret verden, men Tom gifter sig med Marion som det forventedes i 1950'erne. Marion og Patrick må så dele deres politimand Tom indtil en af dem bryder sammen og tre liv bliver ødelagt.

Det er endnu ikke afgjort hvem der skal spille Patrick, men filmen skal instrueres af Tony Award-vinderen Michael Grandage og co-produceres af Greg Berlanti der står bag DC’s LGBT-inkluderende superhelte tv-serier som Arrow og Flash, såvel som filmen Love, Simon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar