lørdag den 12. september 2020

Ny Netflix-serie fra Ryan Murphy med queer stjerner

Sarah Paulson og Cynthia Nixon i Ratched
Sarah Paulson og Cynthia Nixon i Ratched

Både queer Cynthia Nixon fra Sex and the City og homoseksuelle Charlie Carver fra Desperate Housewives er på rollelisten i Ratched hvor traileren teaser lesbisk indhold.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Sarah Paulson fra tv-serien American Horror Story spiller titelrollen som Ratched i serien som produceres af Ryan Murphy, der udover også at have produceret American Horror Story har stået bag tv-succeser som Glee, 9-1-1: Lone Star og Hollywood. Serien er planlagt til to sæsoner på otte afsnit hver.

Ratched er navnet på den lede sygeplejerske i filmklassikeren Gøgereden fra 1975 der satte fokus på forholdene på psykiatriske hospitaler i Amerika og i serien følger man hvordan hun udvikler sig til den sygeplejerske man ser i filmen. Serien foregår i 1947 og har også Cynthia Nixon fra Sex and the City på rollelisten.

54-årige Cynthia Nixon fortalte i et nyligt interview med Attitude at hun identificerer sig som queer selvom hun er i et lesbisk forhold. Det gør hun for ikke at forklejne sine tidligere forhold til mænd. 32-årige Charlie Carver der også er med i Ratched vedstår dog at være bøsse. Efter at have medvirket i Desperate Housewives som den ene af Lynettes tvillingesønner sprang han ud på Instagram i 2016 og skal medvirke i den kommende Batman-film.

Om deres roller i Ratched også er LGBT vides ikke, men i traileren ser man et kort klip af Ratched kysse en anden kvinde, så queer-indhold er der. Ratched får premiere på Netflix fredag den 18. september og traileren giver indtryk af at serien er i samme stil som American Horror Story. Se selv traileren til Ratched på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar