tirsdag den 14. maj 2024

Netflix-serien Heartbreak High byder på en del bogstaver i LGBTQ+

Darren og Ca$h kysser

Og den populære ungdomsserie Heartbreak High har netop fået godkendt en 3., men også sidste sæson.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

I 2022 genstartede Netflix den australske ungdomsserie Heartbreak High fra 1994. I den nye udgave der foregår i Sydney startede der med at være tre LGBTQ-personer i serien, den nonbinære Darren Rivers spillet af James Majoos, den lesbiske Quinni Gallagher-Jones spillet af Chloe Hayden og den biseksuelle Malakai Mitchell spillet af Thomas Weatherall.

I løbet af serien dannede Darren Rivers par med Douglas ”Ca$h” Pigott spillet af Will McDonald. I 2. sæson var der gnidninger mellem dem over forskelle i deres seksuelle appetit da Ca$h er aseksuel og sluttede sig til studentergruppen The Puriteens der går ind for afholdenhed.

Nu er det netop blevet annonceret at der kommer en 3. sæson af Heartbreak High som bliver seriens sidste. Will McDonald fortalte i et interview med Gay Times, at han håbede på lidt mere stabilitet i forholdet mellem sin karakter Ca$h og Darren. Han mener nemlig at de er ”endgame”/slutspil – dvs. at deres forhold vil vare til døden dem skiller. ”Det synes jeg de fortjener,” sagde han.

Den biseksuelle Malakai slog op med sin pigekæreste Amerie i 2. sæson for at involvere sig med en fyr ved navn Rowan Callaghan spillet af Sam Rechner, men det gik ikke, og pludselig var Rowan sammen med Amarie i stedet. Og så brændte skolen ned, og det er stadig usikkert om Malakai vender tilbage i 3. sæson.

Heartbreak High har ligget på Netflix top 10 i 53 lande, og hvis man stadig har serien til gode kan man se traileren til 2. sæson på YouTube lige her og vurdere om det er noget man kunne tænke sig at hoppe med på:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar