fredag den 10. maj 2024

Instruktør af Red, White & Royal Blue annoncerer fortsættelse

Både Taylor Zakhar Perez og Nicholas Galitzine vender tilbage, om end den ene har meldt ud at være heteroseksuel privat. Her er et fraklip fra etteren mens man venter.

FILMNYHED af Michael Andersen

Efter en særvisning den 9. maj i Culver City, Californien, af den homo-romantiske Prime Video komedie Red, White & Royal Blue hvor filmens stjerner var til stede, skete det fans længe har ventet på: Instruktøren Matthew Lopéz og forfatteren af bogen filmen var baseret på, Casey McQuiston annoncerede at der kommer en fortsættelse.

De to hovedrolleindehavere Taylor Zakhar Perez og Nicholas Galitzine vil gentage deres roller som hhv. den amerikanske præsidentsøn Alex og den engelske Prins Henry. Casey McQuiston fortalte at ham og Matthew Lopez skriver manuskriptet sammen, og i en særlig samlerudgave af bogen er der et ekstra kapitel som antyder hvad der kan ske i den nye film, for der kigges der fem år frem i Alex og Henrys fremtid. Alex jagter en karriere som advokat imens Henry helliger sig velgørenhedsarbejde og kogekunst. De er forlovede og bor i Austin, Texas. Det er en idyllisk baggrund for en fortsættelse – måske Alex vil følge i sin mors fodspor og stille op til præsidentvalget? Vil Alex og Henry blive det første bøssepar i Det Hvide Hus?

Samtidigt med annonceringen af Red, White & Royal Blue 2, har Nicholas Galitzine, der også spillede bøsse i Skyshowtime-serien Mary & George, meldt ud i et interview med GQ at ”jeg identificerer mig som en heteroseksuel mand, men jeg har været en del af nogle utrolige queer historier. Jeg følte en vis usikkerhed nogle gange over om jeg tager andres plads, og måske skyld. På den samme tid ser jeg de karakterer som ikke kun deres seksualitet.”

Den 32-årige Taylor Zakhar Perez har ikke udtalt sig om sin seksualitet, men hans karakter Alex er biseksuel, og han fortalte ved dette års røde løber til Oscar-uddelingen, at Nicholas Galitzine er god til at kysse. ”Vi var nødt til at øve meget. Øvelse gør mester.”

Mens man venter på at Red, White & Blue 2 skal blive lavet, kan man nyde dette fraklip fra den første film, hvor Henry fortæller Alex en metaforisk historie over et bål. Kig med på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar