lørdag den 18. maj 2024

Homo-stjerner fra Supernatural gifter sig

DJ Qualls som Garth med Dean Winchester

DJ Qualls, der spillede jægeren og varulven Garth, og Ty Olsson, som spillede den gode vampyr Benny, mødtes til en Supernatural-messe for over ti år siden.

SKUESPILLERNYHED af Michael Andersen

Den 45-årige amerikanske skuespiller DJ Qualls sprang ud som bøsse for fire år siden. Han blev kendt for sin medvirken i ungdomsfilmen Road Trip i 2000 og har siden haft gæsteroller i diverse tv-serier – mest bemærkelsesværdigt i seks afsnit af den meget populære Supernatural, hvor han spillede jægeren Garth der blev til en varulv. Nu viser det sig, at allerede da han sprang ud var han i et forhold med en anden Supernatural-stjerne som så først står frem nu hvor de skal giftes.

DJ Qualls mand er den 50-årige actionmand Ty Olsson, som har haft mindre roller som soldat, politimand og des lige i film som Lake Placid, X-Men 2, The Chronicles of Riddick, RV, Aliens Vs. Predator 2 plus tv-serier som Battlestar Galactica, Stargate SG-1 og Falling Skies – listen er lang. En af hans mest bemærkelsesværdige roller er dog som den gode vampyr Benny der blev ven med Dean Winchester i Supernatural. 10 episoder blev det til inden serien sluttede i 2020. Da det er en kultserie, blev der selvfølgelig afholdt flere fanmesser gennem de 15 sæsoner serien varede, og for over 10 år siden mødte DJ Qualls Ty Olsson til en sådan. De to har ikke medvirket i de samme episoder af serien.

DJ Qualls fortæller nu i et podcast med titlen Locked & Probably Loaded at da de mødtes, inviterede Ty Olsson sig selv med på en rejse til Tyrkiet som DJ Qualls skulle på med en ven. ”Det tager nosser,” erindrer DJ Qualls. ”Jeg kunne aldrig invitere mig selv med på nogens rejse, for jeg ville være bange for de pligtskyldigt sagde ja, men helst ikke ville have mig med. Men det var bare så rent og fantastisk, og det er hvem han er.”

”Gennem de sidste ti år har vores forhold udviklet sig til det det er i dag. Og nu skal vi giftes,” proklamerede han. ”Og nu skal vi blive gamle mænd sammen.”

Dean Winchester med Benny spillet af Ty Olsson

Ingen kommentarer:

Send en kommentar