søndag den 12. maj 2024

9-1-1’s Buck flirtede med T.K. fra 9-1-1: Lone Star før udspring

Brandmanden T.K. giftede sig med politimanden Carlos

I en tidligere crossover mellem de to populære serier gav brandmanden Buck, der for nylig sprang ud som biseksuel, en åben invitation til den homoseksuelle brandmand T.K. Se klippet her.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Hvis nogen mener, at det kom meget pludseligt og helt uventet at brandmanden Buck spillet af Oliver Stark pludselig kyssede med brandmandskollegaen og piloten Tommy spillet af Lou Ferrigno Jr. i den meget omtalte 100. episode af den populære dramaserie 9-1-1, så tager de fejl.

Tilbage i 2021 var der en crossover mellem 9-1-1 og spinoff-serien 9-1-1: Lone Star i 3. afsnit af 2. sæson af 9-1-1: Lone Star. I slutningen af episoden, sagde Buck til brandmanden T.K. spillet af den biseksuelle Ronen Rubinstein, at hvis han nogensinde kom til Los Angeles, så skulle de komme hinanden ved, hvortil T.K. svarede at han allerede havde en ”boyfriend” og det var ret seriøst.

T.K. kom nemlig sammen med politimanden Carlos spillet af Rafael L. Silva, og de to giftede sig efterfølgende i sæsonfinalen af 9-1-1: Lone Star sæson 4 sidste år. 5. sæson af 9-1-1: Lone Star får premiere til efteråret, mens 7. sæson af 9-1-1 med Buck og Tommys romance nu kan ses på Disney+.

Ronen Rubinstein fortalte til Out: ”Jeg var så spændt på at se Bucks udvikling som en karakter ramme dette smukke punkt. Som en åbent bi-skuespiller er jeg mere end glad over at sådan en fan-favorit kommer til at udforske denne rejse i en så massiv serie. Jeg ved Oliver vil håndtere det med den ultimative omsorg og respekt, og man kan altid stole på (seriens forfatter) Tim Minnear. Jeg vil tro han vidste præcis hvad han gjorde da T.K. fortalte Buck han allerede havde en ’boyfriend’ i crossover-episoden.”

Oliver Stark udtalte sig også om Tarlos – fansenes sammentrækning af T.K. og Carlos’ navne – til Out: ”Tarlos er et smukt forhold. Jeg er bare beæret over at komme til at fortælle en historie som på en måde kan køre parløb med det og måske fortsætte med en lignende tråd."

Se eller gense Bucks møde med T.K. på YouTube lige her:

Mon Tommy og Buck også havner ved alteret?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar