onsdag den 11. december 2019

Ricky Martin henrykker fans med sin bule


Den sexede ”latin lover” og "hot daddy" delte et klip på Instagram fra et Dior modeshow hvor han justerer sin indbydende pakke. Klippet er nu gået viralt.

MODE af Michael Andersen

Den puertoricanske popsanger opnåede stor international succes med det engelsksprogede album Ricky Martin i 1999 der inkluderede hits som Livin' La Vida Loca, Shake Your Bon-Bon og Private Emotion samt duetten Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón) med Madonna. Det blev dog kun til yderligere to albums på engelsk da de ikke opnåede samme succes, så hans seneste par albums har været på spansk.

I 2010 sprang Ricky Martin ud som homoseksuel. Han havde i mange år troet han var biseksuel, men nu havde han fået to børn med en rugemor og en mandlig kæreste Carlos Gonzáles Abella som han dog brød med i januar 2014. Men man ser ikke ud som Ricky Martin og forbliver single, så i april 2016 fandt han sammen med den syriske kunstner Jwan Josef. De to maskuline mænd giftede sig og har fået yderligere to børn sammen.

I 2012 gæsteoptrådte Ricky Martin i tv-serien Glee med en forrygende udgave af sangen Sexy And I Know It og i 2018 spillede han modedesigneren Gianni Versaces mangeårige elsker Antonio D’Amico i tv-serien American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace. I den forbindelse diskuterede han Versace og D'Amicos åbne forhold i et interview med Vulture og mente åbne forhold var meget almindelige - og ikke kun for bøsser. Han kom dog ikke ind på om hans eget ægteskab var åbent.

Men nu har han ihvertfald ”teaset” hele verden med hvad der ellers er forbeholdt hans 35-årige ægtemand. I videoklippet fra Dior Men’s Fall Fashion Show har Ricky Martin et moderigtigt skæg og er iklædt et flot hvidt jakkesæt og selvom han fylder 48 år juleaften, så ser han stadig sexet, fræk og lækker ud. Se selv klippet lige her: 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar