lørdag den 18. juli 2020

LGBT-hitparade: Det hotteste på den queer musikscene


Se de fede musikvideoer til Troye Sivans Easy og Gregory Dillons Plastic Ferrari og giv Abishas One Night og Evetas Higher et lyt. Det er god queer popmusik.

MUSIKNYHED af Michael Andersen

Troye Sivans nye single Easy er en forløber for hans kommende EP In a Dream med seks sange, deriblandt også hans sidste single Take Yourself Home. In a Dream udkommer den 21. august.

Sangen Easy handler dog ikke om at Troye Sivan er let at score, men derimod om et kærlighedsforhold der ikke er let. I videoen videreformidles den populære sangers ulykkelighed også fint med ophold i store tomme mørke rum. I videoen danser han også til sig selv optræde på tv i et 80er New Wave-agtigt setting. Du kan se det hele på YouTube lige her:


Den 27-årige Gregory Dillon har den 25-årige Troye Sivan blandt sine inspirationskilder og hans seneste single Plastic Ferrari er da også kvalitetsmæssigt på højde med Sivans musik, men stadig med en unik Gregory Dillon-lyd.

Gregory Dillon har tidligere udtalt at han arbejder på et debutalbum med titlen Send Me Letters, men om singlen Plastic Ferrari er derfra vides ikke. Til Gay Times siger han bare at han har en heftig sommerudgivelsesplan som vil udforske et overordnet tema om ”forstadseskapisme” ligesom det er tilfældet i videoen til Plastic Ferrari. Her spiller han en forstadsmand der får øje på sin lækre nabomand, men Gregory Dillon er nu også selv ret pæn at kigge på. Se selv i videoen på YouTube lige her:


Den engelske Abisha udgav EP’en Scorpio i starten af året. Nu er hun aktuel med singlen One Night. Som både farvet og lesbisk mener hun at det er vigtigt for kunstnere at være åbne fordi det hjælper andre mennesker med at føle dem komfortable med sig selv – især dem der kommer fra en lille by som hende selv uden nogen at relatere til eller tale med. Hun elsker ideen om at hendes musik kan hjælpe folk til at forstå at deres følelser er ok og at de ikke behøver skjule hvem de virkelig er. Du kan lytte til One Night på YouTube lige her:


Den unge, håbefulde argentinsk-fødte sanger Eveta udgav i 2017 EP’en The Ultimate Truth uden den store succes, men nu prøver han lykken igen med singlen Higher fra hans kommende EP af samme navn. Sangen Higher er faktisk helt ok. En anelse Eurovision-agtig i genren, men den har et godt beat. Det tegner da meget lovende for EP’en, men døm selv. Du kan høre sangen på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar