fredag den 10. juli 2020

Ny Batwoman fundet


Efter Ruby Rose forlod rollen som den lesbiske superheltinde Batwoman bliver hun nu erstattet af Javicia Leslie i 2. sæson.

TV-SERIENYHED af Michael Andersen

Tegneserieforlaget DC Comics’ tv-serie univers skrev historie med serien Batwoman der bød på den første homoseksuelle hovedrolle i DC’s populære superhelteserier der før da havde budt på homoseksuelle bi-personer i serier som Arrow og Legends of Tomorrow.

Batwoman blev spillet af Ruby Rose som i maj meddelte at hun ikke ønskede at fortsætte i rollen i seriens planlagte 2. sæson. Det fik seriens producere til at indlede jagten på en ny LGTBQ-skuespillerinde til at overtage rollen og en sådan er nu fundet.

Det blev den 33-årige biseksuelle Javicia Leslie der løb med rollen som Batwoman, men da hun er farvet, overtager hun ikke bare rollen som Kate Kane, Batwoman’s hemmelige identitet, men kommer i stedet til at spille en ny karakter der overtager Kate Kanes Batwoman-identitet. Så hun bliver en helt ny Batwoman.

Javicia Leslie har tidligere medvirket i tv-serien God Friended Me og nu udtaler hun at hun er stolt af at skulle spille den første sorte Batwoman. Hendes forgænger Ruby Rose udtaler at hun er glad for at rollen bliver overtaget af en ”fantastisk sort kvinde.”

2. sæson af Batwoman forventes at få premiere i januar 2021. Serien kan ses på HBO Nordic.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar