tirsdag den 8. juni 2021

EP-aktuelle Spencer Brown om sit udspring

Dance-musikproduceren sprang ud som bøsse for et år siden og fortæller nu om følgerne i forbindelse med udgivelsen af EP’en I Was Too Young For 90s Raves.

MUSIKNYHED af Michael Andersen

Den 27-årige dance music-stjerne Spencer Brown har to albums på bagen, der begge har ligget #1 på iTunes Dance-hitlisten. For et år siden sprang han ud som både bøsse og OCD (Obsessive Compulsive Disorder)-ramt i et åbent brev til Billboard. Som teenager havde han fundet et tilhørsforhold i dance music-miljøet og troede først han var aseksuel fordi han ikke interesserede sig for piger, men som 20-årig indså han at han var bøsse.

Nu fortæller han i et nyt åbent brev til Billboard, at han blev blæst omkuld af alle de positive tilkendegivelser han fik efter sit udspring og at det havde demonstreret hans stemmes magt som kunstner og dens potentiale til at skabe positivitet og fred. Nu kan han tale åbent om sin mandlige eks-kæreste i stedet for at dreje konversationen væk fra emnet eller lyve og sige han datede piger.

Som ung havde han ikke selv et LGBT-forbillede at se op til – ja, faktisk vendte han sig fra alt homo-relateret i indadvendt homofobi, Nu er han taknemmelig for selv at kunne være forbillede for andre.

Spencer Brown er aktuel med EP’en I Was Too Young For 90s Raves. Den indeholder tre numre inspireret af dance music fra 90erne, deriblandt nummeret ID v14 lavet i samarbejde med Raito og det lyder da unægtelig som noget fra 90ernes raveparties. Hør selv om det inciterer til dans på YouTube lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar