lørdag den 7. september 2024

Nyt intenst drama med Zachary Quinto og Jacob Elordi

Zachary Quinto og Jacob Elordi

Den homoseksuelle stjerne Zachary Quinto spiller overfor det unge idol Jacob Elordi i He Went That Way om et roadtrip med en abe og en morder baseret på en sand historie.

FILMANMELDELSE af Michael Andersen

Fans af den 47-årige amerikanske skuespiller Zachary Quinto, som man sidste år kunne opleve i den morbide bøssekomedie Down Low, kan nu glæde sig over et gensyn med herren i den nye road movie He Went That Way. Deri spiller han godt nok en heteroseksuelt gift entertainer ved navn Jim Goodwin der har en dresseret chimpanze, men man ser ham kun snakke i telefon med konen, så da han samler en ung flot blaffer op, kan man da ikke udelukke noget homoerotisk tiltrækning.

Den flotte blaffer spilles af den 27-årige australske skuespiller Jacob Elordi der sidste år fristede en bøsse i Prime Video-filmen Saltburn. I He Went That Way bliver der da også anledning til at han smider blusen. Selvom hans karakter Bobby Falls kommer med lidt bøsseangste kommentarer undervejs, lykkes det for Jim at få ham i en rød trøje under turen. Det viser sig dog hurtigt at Bobby er en skidt karl der har myrdet et par mænd før Jim samlede ham op. Vil Jim og aben Spanky nå levende frem ad den berømte Route 66 til deres næste tv-optræden?

He Went That Way er inspireret af dyredressøren Dave Pitts tredages køretur med seriemorderen Larry Lee Raines som fandt sted i 1964 samt bogen Luke Karamazov af Conrad Hilberry. Man kan nyde det gnistrende samspil mellem Zachary Quinto og Jacob Elordi ved at leje He Went That Way på Blockbuster her: He Went That Way på Blockbuster

Varm op med traileren på YouTube lige her: